Friday, December 30, 2011

hey kamu...nak tau tak??







Nak dengar satu cerita tak???

Bukan citer tipu...

hurm....

Camni citernye....

















【ツ】Ada satu kisah tentang seseorang :


【ツ】 Pada ari jumaat yang indah, dia telah berkata, "الله اكبر".


【ツ】 Kemudian dia menyambung lagi, "لا إلـﮧ إلاَّ اللـَّـﮧ مُـכـمَّــدْ رَسُــولُ اللـَّـﮧ".


【ツ】 Selepas itu dia berkata, "لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنّى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ".


【ツ】 Dia menambah sikit lagi, "سُبْحانَ اللهِ وَبِحَمْدِهِ, سُبْحَانَ اللهِ الْعَظِيْمِ".


【ツ】 Dengan melakukan semua perkara berikut, dia telah diberi ganjaran yang sangat 

besar dari ALLAH SWT ♥


【ツ】 Kamu mahu tahu siapakah orang yang beruntung itu?


【ツ】 Orang itu a
dalah KAMU 【ツ】


Alhamdulillah ツ .. share lah, untuk pahala.



taken from: hamba Allah di facebook.com.....:)

Tentang Dhia...:')






"Cinta tanpa restu ibarat jasad tak bernyawa" - Dhia (Tentang Dhia)




p/s: tahniah!!aku bangga dgn Tentang Dhia..sgt manthopppp...ending citer dye
berjaya buat aku hampir menangis..(tiba2 nk cari org yg mcm si zikir ni..hehe...baru la sehidup semati...;p)
dan citer ni juga berjaya buat mak aku menangis smpai ayh aku hulur tisu sekotak....
(aduii kalo En Samsuddin n budak Azanie Afdzan ni ade uma mmg tak bley nak tangkap cintan...kang tak pasal2 kena perli habis2 punya...huhu......)



:')


Wednesday, December 28, 2011

kepada pembaca muslim...:)






Ya Allah..
Ampunilah dosa2 lalu aku
ampuni juga dosa ku kini
ampuni dosa keluargaku
dan ampuni juga dosa orang2 yang ku sayangi


ampuni juga dosa hamba Allah yang menulis ayat ini
dan dosa keluarga mereka
kami sesama saudara islam
berkatilah kami semua
berikanlah kami semua kebaikan sehingga seratus dua puluh kebaikan


Ya Allah...
Redhai lah mereka2 yang sedang membaca ini
Semoga kami sama2 mendapat kebaikan dan keredhaan dari-Mu..

amin,amin,amin Ya Allah




p/s: semoga kita sama2 memperoleh kebaikan dan keredhaan dari-Nya...amin.....:)


wordless wednesday #2






p/s: :')




Monday, December 26, 2011

Happy besday mak!! =)

Assalamualaikum....:)




First2 skali nk wish Happy besday Mak!!! =)
Officially 42 tahun pd 21/12/2011 yg lalu......
Birhday kali ni mak aq menitiskan air mata.....
dalam masa yg sama aq juga menahan diri agar tak ikut skali....(tp still nangis dlm ati)


Aq mmg sgt terkedu bila ayh bg sumtin yg sgt2 mengejutkan..
(ye...dan itulah yg buat mak aq menitiskan air mata terharunye...)
Masa ayh bg hadiah dye kat mak...
aq pulak yg nebes tahap hiperbola....
dan ternyata dugaanku tepat...
mmg itu...
(romantik gak ayh aq,walaupun kekadang menyinga je...agaknye tu yg org kate 'dalam ati ade taman'...hehehh..)


Kakngah jugak bagi hadiah yang buat mak terharu...
walaupun bagi k.ngah hadiah dye simple,tp bg aq besar ertinya sbb dye bg hadiah yg mmg mk aq nk sbelum ni....
secara otomatik menunjukkan yg dye memahami mak aq..*hurm,naluri anak kan....
kata nak post hadiah tu..
last2 dye kata.."xpe r nnti k.ngah balik,bg sendiri kat mak....."
huhu sabo jele.....


Dan imad pun sama...mak senyum aje bila dye bg hadiah yg dye beli tu kat mak...
nampak sgt jiwang adik aq ni haih!amboi2...:')
n nk belikan hadiah yg dye nk bg tu mmg mkn masa berejam lamenye....
aq suggest tu,ini....sume tak kene...
dye nk gak yg tu...
last2 skali...mak pun senyum je tgk hadiah tu...
n dye dapat agak hadiah tu imad sendiri yang pilih..huhu



Dan aku.....
maaf mak,k.long xde hadiah pun nk bg kat mak..
sebak betul mase tu...
:'(

k.long cuma mampu bg ni je kat mak...
mak senyum..
n kata....
"mak bangga sebab k.long buat dgn hasil dr tgn k.long sendiri...
yg penting k.long ikhlas........."


dan aku....waktu itu......:'(

mmg first time k.long buat tu..
k.long mmg saje nk buat tu untuk mak...
sebab mak orang yg pertama penting dlm hidup k.long...




ni la hadiah aku untuk mak...
ye aku tau tak cantik...1st time buat kek..
tp jgn la tgk luaran dye je...
yg penting rasa kek tu sedap....hehe
 (alamak masuk bakul angkat sendiri pulak..huhu)





moist choc cake..hurm..
patutnye buat satu lg layer kan?huhuhu...nk bli cake leveler mahal..terpakse buat layer ikut cara manual...hu2.






syg mak...
:')



notanota: menulis entry blog ni sambil dengar lagu i'll be there-westlife......
p/s: 21/12 besay mak...26/12 a.k.a hari ni besday atuk @ ayah kpd mak aq...hehe..hepy besday atok ayah.. =)


Sunday, December 18, 2011

Buah Hati baru....=)

Hey2...assalamualaikum..=)


Baru ni rasenye dapat tulis berjela2 sket sebab EXAM DA HABISSSSSSSSS.......
Fuhh kesimpulannye?? *arghhhh...takot pulak aq,harap2 result ok...Amin Ya Allah...
Pape pun yg pasti mmg akn rindu sgt ngan dak2 klas aq.....


Tapi yang pasti exam kali ni mmg yg paling mencabar aq la...dgn FYP yg super duper kasi aq hot! (*mls nak citer..kuciwaaaaa...)

Baik aq citer pasal buah hati baru aq...

Nak tau sape???



ehhh???iklan jap...






TADAAAA!!


Ni la dye En.LOBO...
Hensem tak?Ahaha..:p





Utk kesihatan dye....
(Aq masih trauma dgn kecik..tak mau berulang lagi,so utk keselamatan,kasi vaksin bila da cukup umur ye owner kucing sekalian..huhu)
Da mcm ade anak da,ade appointment klinik...=.="


Masa hantar LOBO untuk vaksin,Doktor vet tu bg tau kucing aq ni jenis ASH-TABBY..
Aq angguk2 tanda paham...(*padahal....amondo eh tu bang??kueh ko??ekekekkk)
Then aq tgk jela dorg berdua kejekan Si Lobo tu...Lobo ni lain sket,bila jumpa org yg x kenal...over friendly lak smpai taknak balik...(tak pasal2 vet tu kata "Ehh...Lobo da tak kenal tuan ke??adoiii segan aku...hehe)
Then Vet tu tanya...baru beli ke?
Aq pun dgn yakin bersahaje jwb r..."Tak la..amik kat kedai runcit...."(nasib baik x terlepas ckp 'kedai abg gatal..huhu')
Aku nampak vet tu mcm tak percaya je...
siap perli lagi...
"Boleh pulak kucing kat kedai runcit bersih mcm ni...ni jenis ASH-Tabby tau...."
(Amboiiii...Heyyy sape yg amik dye ni??Ko ke aq??huhu)

Tp mmg btul la aku amik kat kedai tu...sbb si imad tu selalu nampak dye kat atas pokok,tgh lepak kat situ...Abg kedai tu yang suruh imad amik,since kecik pun da xde,so kitaorang amik la...Lagipun badan dye cantik...belang kat bdn dye bentuk swirls...Sesetengah orang panggil dye Bengal Cat..1st time tgk muka dye..mak aq terus suka...sebabnye walaupun dye ni jantan,muke dye jambu sket...kih3..:p

ASH-Tabby tu ape??
haaa...jom tgk sini
sila tekan shift & klik serentak (untuk yg tak tau)
(Ala xyah la buat2 pandai...aq pun mule2 tak tau gak...tak slh amik tau pasal psl kucing kan..)
kalo nk tgk caner belang dye tu..ko tny pakcik google image ea...
(Alaaa...sng citer tgk iklan whiskas,kucing maria tunku sabri..)




Mase bace website ni...ati aku tertarik dengan ayat ni...

"The American Shorthair personality is easygoing, resilient, adaptable, clownish, and loving. They tend to be more interested in being near their people than on them, but many will "cheat" and drape over a handy arm or leg of a favorite person.
American Shorthairs can overeat, so owners must be careful to give them plenty of opportunity for exercise and play."


adaptable: sokong2..mse mula2 dpt dye ni...takde la dok bising mengiau sana sini tak tentu hala...senyap je... ala2 pasrah gitu..;D

clownish: Haaa...bab ni mmg aq sokong...lagi2 bila dye nak tido tp kitaorang 1 family still kat tingkat bawah...time tu mula la buat perangai baring kat tgh2 tangga...(Lobo tdo dgn imad kat bilik dye...kalau da dua tiga kali naik tangga tp imad x nak ikut dye..time tu la dye wat perangai..ala2 comel je aq tgk..he2)

loving: Dye ni tersangatlaaa loving....walaupun dgn kucing yg bukan adik dye...dye slalu main dgn ank kucing kitaorang..namenye putih...kadang2 mrh gak kat si putih tu...gedik btul dgn 'abg Lobo' dye tu...HAHA..:)



to be more interested in being near their people than on them: Bab ni paling aq sokong....sume bende dia nak amik tau...orang menyapu,dye pun'menyapu' (oohhh bersihnye smpai kena sapu balik)..Kalau mak aku tengah menjahit dye duduk je kat tepi mesin jahit tu...agaknye nak menjahit baju jugak la kot...mse aq dok stady compass,dye dok blaja skali..tgk muke dye tgk ketas tu mmg klaka..(mcm paham je ape yg ditulis tu...)...tapi kalo ko nk manje2,belai2 dye...haa mmg ssh sket sbb ikut angin dye gak..


dye mmg baik..kalo nk dgr suare dye mmg susah laa...dye cume mengiau mase bangun pagi,n mase nak susu...tu aje...baik kan??tak banyak kerenah...tapi dye ni mmg lasak...maksud aq...sangat lasak...kalo x caye mai try tgk dpn mata...senang je jage dye ni..sebab dye ni buang air x merata...kat tandas....senang kan?  :)



=)


Tu la tentang LOBO...penghibur family aq..da mcm family da..Tiap2 hari kalo imad keluar,dye akan tengok je kat pintu...tak kira kalo dye tgh main sekalipun,kalo dgr bunyi motor,mesti dye akn tunggu n pandang kat pintu..




p/s: kalo dye nak susu,mula la buat mata Imawari dye tu...comel! =D

ting!ting!! hehe







Tuesday, December 6, 2011

Exam Week...=.="

image.google.com pny gamba...:)









In class :


(-.-) (-.-) (-.-) 




Oh TEST:

(O.O) (O.O) (O.O) 
... ... ...

TEST:
(←.←) (→.→) (←.←)


Teacher Coming:

(↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) 


End the test :




(͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏)



p/s: tak kira la dak campus ke,skola menengah ke,sek rendah ke...mesti pernah buat kan??sape yang tak penah buat tu????Amboiiiii....

p/s: aduhaiiii exam oiiii... ;(

Friday, December 2, 2011

Study leave...study week??
















p/s: Mood ooooooo mood tolongla muncul!!!!Ting!!

p/s/s: Sekejapnya masa berlalu...hope exam berjalan lancar n pass semua exam...amin Ya Allah......=')


Wednesday, November 30, 2011

wordless wednesday #2


p/s: say sumtin bout diz pic...

jenis kamera: bukan DSLR
location: somewhere in rumah
model : teddy kecik2
HAHA
=')

Tuesday, November 29, 2011

RIP kecik...='(



RIP Kecik...
Thanks sbb buat kitaorang sume hepy...walaupun untuk seminggu...
Sedih betul k.long bila dgr vet kata kecik da lama sakit...
padahal k.long tgk kecik aktif je..
tak tau pulak kecik tahan sakit sbenarnye...
sampailah tiba2 kecik tak mau makan,minum..
n tiba2 kecik tumbang n tak larat nak bangun pun...


pilu betul ati k.long bila vet kata kecik cuma ada 2 jam je untuk hidup...
tapi kecik tetap tahan sakit..n kecik tetap berusaha berjuang untuk hidup...
10 jam kecik tahan sakit..
akhirnya kecik mati sebelum k.long nk gerak ke kampus untuk presentation FYP...


bila k.long balik,
kecik dah ditanam.....

='(



p/s: pernah ajar kecik,suruh dia kencing/buang air besar kat bekas yg dh disediakan...sampai ke hujung2 nyawa,dia tak larat nak jalan...dye still gerakkan dua kaki dpn untuk pegi ke bekas tu untuk kencing.... aku sedih waktu tgk dye dalam keadaan mcm tu....

='(


selain celeng,kau yang aku syg....walaupun waktu mula2 kau diselamatkan kau sgt kotor...thanks sebab still bertahan n kuatkan semangat kau sampai ke akhir hayat kau...
n thanks jugak sebab kau,hati ayah aku da terbuka kembali untuk bela kucing...tapi bila hati ayah da terbuka untuk kau...kau pun pergi......


RIP kecik...

"Ya Allah terima kasih sbb bagi kami peluang jaga dia...
walaupun cuma seminggu,kenangan dia dengan kitaorang banyak sgt..."


Wednesday, November 23, 2011

Sapa budak Taurus?? Korang perangai camni ke?? =)



                  Mereka amat kuat pendiriannya. Namun orang Taurus cukup berani dan tidak mudah menyerah untuk mewujudkan keputusannya tersebut. Mereka juga adalah orang yang berani bertanggung-jawab atas perbuatannya dan bisa dipercaya. Dalam melakukan sesuatu umumnya orang Taurus bukan tipe yang asal atau sembarangan. Mereka adalah orang yang taat, menghargai tradisi dan melakukan segala sesuatu berdasarkan peraturan.
                  Orang Taurus juga dikenal tidak mudah marah, tapi jangan mengambil kesempatan dalam hal ini karena jika orang Taurus marah mereka bisa menjadi monster yang menakutkan! Orang Taurus juga tipe orang yang tidak suka berfoya-foya, mereka amat hemat dan irit dalam masalah keuangannya, mungkin inilah salah satunya mengapa orang Taurus sangat stabil. Mereka penuh strategi, berhati-hati, baik hati, dan mempunyai daya tarik khas tersendiri yang kuat. Sifat sifat tersebutlah yang membuat orang Taurus menjadi orang tua atau pasangan yang ideal.
                  Umumnya orang Taurus sangat tidak menyukai perubahan dan lebih suka kegiatan yang rutinitas, mereka tidak mudah melepaskan sesuatu. Dalam masalah percintaan orang Taurus sangat romantis dan mempesona, mereka sangat lambat menjalin hubungan tetapi jika sudah dekat sekali hubungan mereka, maka mereka akan melewati masa susah dan senang dengan setia dan tak terpisahkan.


Elemen Taurus : Tanah 
Planet Taurus : Venus 
Batu Taurus : Emerald 
Mineral Taurus : Tembaga 
Warna Taurus : Hijau 
Karakteristik Taurus : Gigih, Keras Kepala, Posesif, Dermawan, Sensual, Manja, Patuh


p/s: Sapa taurus??Gimme 5!!!Kita same..hidup kobau!!! kih2..:p
p/s/s: Mostly ade la...tapi characteristic Manja??Adoii betul ke tu? Cam klaka je...HAHA!
notanota: Tak salah skali skale bace,tapi jangan la smpai obses sgt ngan bende ni...kekadang bukan btol sgt pun...=)

Tuesday, November 22, 2011

Black n Yellow! Harimau Malaya we luv ya!!


Bolasepak: Juara Sukan Sea 2011
ialah......


MALAYSIA!!
(PENALTI 5-4)





HARIMAU MALAYA 
WE LOVE YOU!!

Kemenangan Malaysia ni mmg sangat dinantikan...



Terima Kasih kepada......

Khairul Fahmi Che Mat
(Keeper yang TERBAEEEKKK!!!)

Asraruddin Putra
(Player yang menaikkan semangat Fan Malaysia melalui jaringan penyamaan 1-1)

Baddrol Bakhtiar
(Jaringan Penalti yang sumpah miracle!!)



DAN SEMUA PLAYER2 MALAYSIA YANG BERMAIN ALL OUT MALAM NI!!!

Nazmi

Mahali Jasuli

Yong Kuan Yong   
(weehuu! Main juga walaupun 2nd half..)

Fakri Saarani
(Wlaupun penalti ade prob,takpe janji korg da cuba yang terbaik)

Zubir & Irfan Fazail

Fandi Othman

Gurusamy

Thamil Arasu

Fadhli Shas

Muslim Ahmad



*******************************************************






its HARIMAU MALAYA when you see us on the field man,
Black n yellow, (4x)





Lagu ini tersangatla best....setuju? =)















Saturday, November 19, 2011

(Sea Games) Malaysia ke final!! Tahniah Fakri Saarani

Assalamualaikum....=)

Oke..aq bz...tapi still bley hupdate blog...HAHA


This is a simple message for those yang asyik kritik n meragui kebolehan Fakri Saarani...

"SILA TARIK BALIK KATA2 ANDA!!!"

Tu la...Aku da kata Fakri Saarani ni boleh diharapkan...Kalau tak takkan la dye masuk team mesia...
Berhenti judge org dan sokonglah Team Kita....diulangi...T E A M..... oke? =)


J U M P A 
D I
 F I N A L


=)









p/s: Haaa...dari dulu lagi Fakri Saarani tbaekkk...=)

Sunday, November 13, 2011

Greyson Chance & Najwa latif...AIM


p/s: rasenye aq lebih ske greyson drpd justin bieber....sapa sokong angkat tgn....=)

Celeng.......=')

Assalamualaikum...=)
rasenye lame kot tak menaip panjang berjela2 kat sini...
Bukan ape,bulan ni n bulan depan mmg bz tahap babeng la..ngan esemen,thesis,mock up,entrepreneur project,plus quiz sir shukri nanti..adooiii baru la aku rase yang aku da sem 5..da sem last ghopenye...patotla ramai org kate aq lmbt loading..mmg lmbt pun.......=.="

Kali ni entry aq more tu binatang!binatang!!Pergh kasar pulak bunyinye...Ape korang ingat aku nk maki hamun org ke?
N O P E!!!!
Entry kali ni mmg pasal haiwan...
Haiwan ni da lama da tak jadi isu kat uma aku ni...Tp hari ni mmg jd isu panas la...
sepertimana yg aku tulis kat entry blog sebelum ini,aku ada sentuh pasal celeng,kucing aku...Haa sapa kata aku tak suka kucing??hehe
Celeng tu kucing siam..Lahir sepasang,sekor lagi tu abang dia..(yela jantan tu kire abang la kan?takkan akak?hoh!?) abang dia kitaorang bagi jiran sebelah kitaorang,aku da anggap jiran tu mcm mak angkat aku...so tak kisah la kan kalau bagi kat dye??
Tapi kan...sape mak celeng n abang dia aku pun tak tau...huhu

Celeng la yang aku paling sayang dulu,
Dialah yang paling unik...sbb dye juling...sebab tu la nama dye celeng...celeng tu bahasa sarawak,maksudnye juling la tuuu...
Dia ni memang happening...Kalau dia bangun tido,mesti jalan terhuyung hayang. Mesin basuh,dinding sume dye langgar...kadang2 klakar,kekadang kesian gak aku tgk...=.="
(kirenye kucing aku OKU gak ke??huhu)

Then dye beranak...(sape bapak dye aq pun tak tau..)
Tapi masa dye beranak memang susah...sebab dye tak bleh "bersalin normal" (eh memang betul la dye susah nk beranak..)
Lama sangat nk tunggu dia beranak,mak aku gi uma sebelah,tanya acik sebelah...then acik sebelah pun datang kat uma kitaorang...
Mak aq n acik sebelah yang yg tengok celeng beranak....Punye susah dye nak beranak,anak dye cume sekor je...dah tu rezeki dia kan...
Then,disebabkan anak dye slalu "tercicir" merata2,n mak aku pregnant si imad n alah dengan bau2 t*hi kucing ni..kitaorang terpaksa buang dye...kitaorang pegi ke restaurant,n buang dia n anak dye kat situ, waktu tu aku tengok mak n ayh aku nangis....mak n ayh aku sayang sgt celeng,tapi disebabkan anaknye "membuang" merata2,terpaksa buat mcm tu..Celeng tak membuang merata,dye pandai "buang" kat mangkuk toilet,cuma dye tak reti nk flush je...tapi anak dye stat lahir smpai besar membuang merata...takkan nk buang anak aje kan?terpaksa letak celeng dengan anak dye kat restoran tu,sebab kat situ diaorang mesti dpt makan punye,so tak la kelaparan...

bebrapa bulan lepas tu ade dgr citer dari jiran aq tentang celeng n anak dye.....
maaf aku taknak tulis kat sini...
yang aku boleh kata,celeng da tak ada waktu tu...
tapi mcm mana dia mati..mintak maaf aku taknak tulis kat sini....


Stat tu kitaorang tak ada bela kucing lagi..


********************************************************

So mesti korang pelik,nape aku citer pasal celeng pulak ni????
Hurm...
Tadi aku baru balik dari rumah adik nenek aq kat kuala selangor...
aku ternampak 3 ekor anak kucing yang memang seyes comel giler sampai hati aku membuak2 nak bela kucing tu....
salah sekor kucing tu punya la aktif smpai curi stokin adik pompuan aku n bawak lari...terpaksa la adik aku dok kejar kucing tu sbb nk ambil balik stokin dye,yg klaka tu dye taknak amik dua2,dye alihkan satu stokin n dye bawak satu lagi...Haha mmg klaka waktu tu...=)

Then bila kitaorang nak balik aku tny kat mak aku "boleh tak kita bela kucing ni??" setelah bertaun lamanya mak aku taknak bela kucing akhirnya dia setuju nak amik kucing tu.....seyes aku hepi sgt2...aku mmg nak bela kucing balik sbb aku jeles tengok kucing atuk ayah yang pemalas n suka buat gaya comel & Combi si kucing Faris tu....Seyes dorang comellllllll sgt...=)

Tapi...
Bila nak bawak balik je ayah aku tak bagi bawak kucing tu..
Aku frust...sgt frust....
Aku kalah dlm menahan perasaan sendiri...
n dlm kete aku nangis......
Korang kata la aku ni kebudak-budakan..
yang pasti...
Aku tengok kucing tu aku teringatkan celeng aku...
Dan saat ini skali lagi aku menangis....

celeng aku rindu kau....


p/s: korang kata la ape aje...kate la aku ni ganas tp gedik,pasal kucing je pun nak nangis...Tapi cuba korang letak diri kau kat situasi aku skang....13 tahun mak aku taknak bela kucing,baru sekarang dye tergerak hati nak amik kucing tu...aku ingat dpat pengganti celeng...

rupanya kat hati ayah aku cuma ada celeng aje...mgkin dye taknak pengganti celeng.... aku tau ayah aku still sayangkan celeng........=')




rupe celeng aq camni la.....classmate aku ade gak kucing siam camni...nama dye baby...comel sgt..=)

Friday, November 11, 2011

For my friends..


=')


p/s: uik bestie mszt...cuti da nak abis bile mau hangout sesama? tak saba nak tunggu org dean list blanje ni...=)

Ayat motivasi untuk kita2...hehe




situasi 1


(kalau korang rasa ramai betul yang tak puas ati n dengki dengan korang)



p/s: Haha! =)



Situasti 2


then...kalau ada orang buat korang marah...
Lukis muka diaorang dengan lukisan yang paling kelakar...
n marah kat gamba tu sambil berkata...






p/s: aku ikut rentak kau...tapi situasi 3 tu ganas sgt...tak sanggup nk tulis..haha...=)
p/s/s: ideadaripadacikkobisdansengkuang...=)

Thursday, November 10, 2011

T h e R e a s o n

      





I'm not a perfect person

There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know



I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you



I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear



I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you 



I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know



I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you



I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you




p/s: rockmantik? ahah! =.="

p/s/s: T E R I M A K A S I H D A N M I N T A M A A F.


hatikecilkukata: fyp is killing me rite now! Dammit! 

Sunday, November 6, 2011

Ayat ex kepada ex-nya??







p/s : Amboi2..sapa la yg buat quotes ni....marah beno tu........=)

#Ma Fav Song (1)










I have to block out thoughts of you, so i don't loose my head
They crawl in like a cockroach leaving babies in my bed
Dropping little reels of tape to remind me that I'm alone
Playing movies in my head that make a porno feel like home
There's a burning in my pride, a nervous bleeding in my brain
An ounce of peace is all I want for you, Will you never call again?
And will you never say that you love me just to put it in my face 
And will you never try to reach me, it is I that wanted this

Hate me today 
Hate me tomorrow 
Hate me for all the things I didn't do for you 
Hate me and wait, yeah wait for it to swollow 
Hate me so you can finally see whats good for you 

I'm sober now for 3 whole months, it's one accomplishment that you helped me with 
The one thing that always tore us apart is the one thing that I won't touch again
In a sick way I want to thank you for holding my head up late at night While I was busy waging wars on myself, you were trying to stop the fight 
You never doubted my warped opinoins on things like suicidal hate
You made me compliment myself when it was way too hard to take
So I'll drive so f***ing far away that I'll never cross your mind 
And do whatever it takes in your heart to leave me behind

Hate me today 
Hate me tomorrow 
Hate me for all the things I didn't do for you 
Hate me and wait, yeah wait for it to swollow 
Hate me so you can finally see whats good for you 


And when the sad hard eyes say bye to you and wave 
Kicking shadows on the street for every mistake that I have made 
And like a baby boy I never was a man
Until I saw your blue eyes cry and I held your face in my hand
And then I found out I can't make it go away, just make it stop
Come back and shine just like it used to be
And then she whispered "How could you did this to me?"

Hate me today 
Hate me tomorrow 
Hate me for all the things I didn't do for you 
Hate me and wait, yeah wait for it to swollow 
Hate me so you can finally see whats good for you, for you, for you, for you...





p/s: Cuba teka lagu ape? Nanti kite bagi 20sen...kih3...=)
p/s: jom nyanyi sesama..klik kat music player tu..=)
Best Blogger Tips

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers